Reseptit

Reseptien toimittaminen ja uusiminen, lääkeneuvonta ja lääkeostojen kustannusten seuranta.

Voit keskustella lääkityksestäsi Sinua palvelevan apteekkarin, proviisorin tai farmaseutin kanssa. Myyntipöydän jakavat vitriinit mahdollistavat kahdenkeskisen keskustelun.

Halutessasi saat apteekista kalenterivuoden aikana kertyneiden reseptilääkkeiden omavastuuosuuksien kustannuskertymän.

Koneellinen annosjakelu

Tarjoamme lääkkeiden koneellista annosjakelu-palvelua. Lääkkeiden annosjakelussa asiakas saa säännöllisesti käyttämänsä lääkkeet koneellisesti jaettuina kerta-annospusseihin. Lääkkeet toimitetaan kahden viikon jaksoissa, ja siihen kuuluvat annospussien lisäksi ajantasainen lääkityslista, kokonaislääkityksen tarkistaminen sekä annosjakelureseptien uusiminen.

Lääkkeiden annosjakelupalvelu edistää lääkehoidon onnistumista, lisää lääkitysturvallisuutta sekä vähentää lääkehävikkiä. Palvelu on maksullinen. Kysy palvelusta lisää apteekistamme!

Itsehoito

Itsehoito-osastomme valintahyllystä löytyy lääkkeitä, luontaistuotteita, sidetarpeita ja kosmetiikkaa sekä valikoima täydennysravintovalmisteita. Kosmetiikkasarjoista löytyy AVENE, FAVORA JA VICHY.

Tiliasiakkuus

Sinulla on mahdollisuus liittyä apteekkimme tiliasiakkaaksi.

Tiliasiakkaalle lähetämme kerran kuukaudessa laskun apteekkiostoista tai voit sopia suoramaksun tai E-laskun pankissasi.

Eläimille

Ilman reseptiä ulko- ja sisäloislääkkeet. Tuotteita turkin ja ruoansulatuskanavan hyvinvointiin. Puhdistusaineet korviin sekä haavanhoitotuotteita. Laaja valikoima vitamiineja ja muita eläinten hyvinvointituotteita.

Lääkejätteiden hävittäminen

Anna hävitettävät lääkkeet apteekin henkilökunnalle. Lääkkeet, myös voiteet ja liuokset, voit palauttaa alkuperäisissä pakkauksissaan.

Pakkaa erikseen jodipitoiset lääkkeet (mm. Jodix® ja Betadine®). Pakkaa neulat ja ruiskut esimerkiksi kovaan muoviastiaan.