Palvelut

Reseptit

p3021057.jpgReseptien toimittaminen ja uusiminen, lääkeneuvonta ja lääkeostojen kustannusten seuranta.

Voit keskustella lääkityksestäsi Sinua palvelevan apteekkarin, proviisorin tai farmaseutin kanssa. Myyntipöydän jakavat vitriinit mahdollistavat kahdenkeskisen keskustelun.

Halutessasi saat apteekista kalenterivuoden aikana kertyneiden reseptilääkkeiden omavastuuosuuksien kustannuskertymän.

Koneellinen annosjakelu

p3021066.jpgKoneellinen annosjakelu on apteekkien tarjoama palvelu, jossa apteekki tarkistaa asiakkaan kokonaislääkityksen ja toimittaa säännöllisesti käytettävät tabletit ja kapselit pakattuina muovisiin kerta-annospusseihin.

Allaolevasta linkistä saat tietoa annosjakelusta:

http://www.youtube.com/watch?v=DIdOM5OtL3w&feature=youtu.be

Itsehoito

p3021062.jpgItsehoito-osastomme valintahyllystä löytyy lääkkeitä, luontaistuotteita, sidetarpeita ja kosmetiikkaa sekä valikoima täydennysravintovalmisteita. Kosmetiikkasarjoista löytyy AVENE,FAVORA JA VICHY.

 

 

 

Allaolevasta linkistä pääset astmalääkkeiden annosteluvideoihin: http://www.apteekki.fi/apteekin-neuvot/annosteluvideot.html

Tiliasiakkuus

p3021063.jpgSinulla on mahdollisuus liittyä apteekkimme tiliasiakkaaksi.

Tiliasiakkaalle lähetämme kerran kuukaudessa laskun apteekkiostoista tai voit sopia suoramaksun tai E-laskun pankissasi. 

Eläimille

Ilman reseptiä ulko- ja sisäloislääkkeet. Sekä tuotteita turkin ja ruoansulatuskanavan hyvinvointiin. Puhdistusaineet korviin sekä haavanhoitotuotteita. Laaja valikoima vitamiineja ja muita eläinten hyvinvointituotteita.

LÄÄKEJÄTTEET TULEE PALAUTTAA APTEEKKIIN.